top of page
flower-meadow-g3ae4f2d13_1920.jpg
images.png

 

Lister i 4 fylker og 5 kommuner på første forsøk!

Folkestyret-lister med folkets representanter stilte til valg i flere fylker og kommuner i valget i 2023! For et fantastisk løft vi fikk til over hele landet!

 

Mange lister ble levert inn innen fristen 31. mars 2023 fra Finnmark i nord til Oslo i sør. Ikke alle klarte seg over målstreken fordi de ikke kom tidsnok i gang med å samle støttesignaturer. . 

De som klarte å bli valgbare er valglistene for fylkene Akershus, Rogaland, Vestland og Vestfold. Kommune-listene som blir valgbare er Oslo, Stavanger, Bergen, Tønsberg og Porsanger i Finnmark. 

Oversikt 9 mai 2023.001.png

 

Signer her

(Fristen er nå ute)

OSLO

lister.011.png
lister.005.png

AKERSHUS

lister.010.png
Bærum.001.png
Ingen liste.001.png

INNLANDET

ØSTFOLD

Østfold.png
moss.png
lister.004.png

BUSKERUD

lister.009.png
Drammen web.001.png
lister.003.png

VESTFOLD

Tønsberg.001.png

TELEMARK

Telemark.001.png

AGDER

Ingen liste.001.png
lister.001.png

ROGALAND

lister.008.png
Sola.png

VESTLAND

Alle navn på lister.001.png
Alle navn på lister.002.png

MØRE OG ROMSDAL

Ingen liste.001.png
Trøndelag.png

TRØNDELAG

lister.007.png

NORDLAND

Ingen liste.001.png

TROMS

Ingen liste.001.png
Alle navn på lister.003.png

FINNMARK

Ingen liste.001.png
Porsanger.001.png
 
Bli listekandidat eller lage liste?
Slik gjør du:

 

 
Invitasjon til felles valglister i 2023:
Folkestyret tilbyr en plattform for enkeltindivider og grupper som ønsker å stille til valg uten å være tilknyttet et politisk parti.

 

Vi har mange ildsjeler, aksjonsgrupper og nyoppstartede partier i Norge som jobber overlappende for et ekte folkestyre. La oss slå oss sammen for å få mye større gjennomslagskraft gjennom felles valglister i 2023. 

Sammen kan vi bryte lydmuren og bidra til å innføre et ekte folkestyre i Norge. De 10 prinsippene for et ekte folkestyre må bli representert av listekandidater som stiller seg bak intensjonen i disse prinsippene. Folkestyret som organisasjon er nøytrale i alle andre politiske saker. Tendensene til stadig mer sentralisering av ikke-demokratisk makt ut av landet og ut av folkets hender krever en sterk motstemme. Derfor må vi samles nå før det er for sent.

Folkestyret er en interesseorganisasjon som jobber for å innføre et ekte folkestyre basert på prinsippene om ekte demokrati. Folkestyret er ikke et politisk parti og er partipolitisk nøytrale. Det er derfor ikke organisasjonen Folkestyret selv som stiller valglister.

Folkestyret støtter derimot opp om individer og grupper som finner sammen rundt de 10 prinsippene og ønsker å stille til valg i sin kommune eller fylke med uavhengige valglister. Disse listene vil være selvorganiserte. 

bottom of page