top of page
Erlend Efskind HIGHRES.jpg

Erlend Efskind

2. kandidat Oslo

Født 1968, Nordstrand, advokat

"Jeg ønsker et økt indre bærekraftig perspektiv, som gjør at vi kan leve mer helhetlig og i harmoni med oss selv!"

Jeg stiller til valg fordi jeg ønsker grunnleggende forandringer om hvordan vi ser på oss selv som samfunn og mennesker.

Stem meg frem dersom du har tillit til at jeg kan gjøre en god jobb for et bedre folkestyre!

Disse demokratiske prinsippene betyr mest for meg:
 

Det viktigste av de ti demokratiske prinsippene til Folkestyret er prinsipp nr. 1 om at vi alle er suverene i egen kropp og sinn og ikke kan eies av andre.

Disse endringene ønsker jeg å gjennomføre:

 

Av saker er det helse og utdannelse som står mitt hjerte nærmest. Hvordan kan vi utforme en politikk der vi lever mer helhetlig og i harmoni med oss selv ut fra ikke bare et ytre, men også et indre bærekraftig perspektiv? 

 

Hvordan kan vi som politikere skape et bedre samfunn ved ikke å slå hverandre i hodet med argumenter, men å samarbeide – ved å lære oss å lytte til hverandre. 

 

Ønsker du en fundamental grunnleggende forandring på hvordan vi ser på oss selv og verden vi lever i og at disse stemmene skal bli hørt, så stem på Folketsyret og undertegnede. 

 

Godt valg! 

 

Sitat: "Vi skal bruke vårt utdanningssystem til å inndanne oss selv - suverene i egen kropp og sinn - og ikke tilpasses et pensum, diktert av makteliten og naturvitenskapens snevre definisjon på hvem vi er.

Vi skal jobbe mot et dynamisk og hjertevarmt samfunn som springer ut av oss selv, som helhetlige, kreative og skapende individer.

Vi skal selv være den forandringen!"

bottom of page